Kvalitet og holdbarhed

VARIG EFFEKTIVITET

Pure Genius gør luften i dit hjem op til 85 % renere. Bevarer sin effekt, så længe overfladen bevares intakt.

 

LABORATORIETESTET

Pure Genius er testet gentagne gange i uafhængige europæiske og nordamerikanske speciallaboratorier for at dokumentere teknologiens ydeevne og effektivitet. Pure Genius giver et sundere indeklima.

 

Kitchen -white -oak -hardwood -flooring -brown -cerralvo -designer -lauzon -Copy 

PERFEKTION GENNEM PRÆCISION

Naturen overlader ikke noget til tilfældighederne. Hvert element har sin eksistensberettigelse Naturens elementer går i bemærkelsesværdig spænd med hinanden og giver liv til en ekstraordinær organisk helhed. Hos Lauzon er vi inspireret af naturens balance.

Derfor tilbyder vi gulve fremstillet med uovertruffen præcision. Vores træeksperter er besat af detaljer. De former og skærer hvert eneste stykke til, som var de ædelstene.

Derfor er det færdige resultat perfekt, når det gælder ensartede materialer, styrke, stabilitet og naturligvis sublim komfort Lauzon står for ultimativ perfektion. Nu er det din tur til at opleve denne luksus.

 

 KVALITETSKONTROL

Hver dag arbejder vi for at sikre, at dine gulve på alle måder lever op til de højeste standarder. Det starter med vores strenge kvalitetskontrol. Din investering vil holde i rigtig lang tid i al sin skønhed. Det lover vi.

 

PERFEKT HÅNDVÆRK

Vi fremstiller hvert stykke træ med den nyeste teknologi, der sikrer den allerhøjeste præcision. Det giver os mulighed for at opnå nøjagtige resultater for hvert produkt, vi producerer – hver gang.

 

Tunga _emiraseries _ambiancecollection _hickory

PERFEKT TILPASSET

Vores not og fer er præcisionsudført under anvendelse af den mest avancerede teknologi til rådighed. Vores 4-sidede micro-V-kanter er blandt de allerbedste på markedet og giver den mest gnidningsfrie overflade, du nogensinde kommer til at gå på.

Vores sildebensmønsterkonstruktion giver mulighed for præcist samlede enkelt- eller dobbelt-sildebensmønstre, parketgulv, mursten samt en spændende vifte af andre mønstre. 

 

GARANTERET HOLDBARHED 

Vores fremstillingsprocesser sammen med vores flotte finish giver langvarig beskyttelse af gulvet, hvilket afspejler sig i længden af vores garantier:

  • 35 år – Designer Collection
  • 30 år – Ambiance Collection
  • 25 år – Essential Collection

 

Hvis du mener, at det perfekte er uopnåeligt, er det måske, fordi du aldrig har gået på et Lauzon-gulv.

Webdesign: Os & Co