Din ekspert inden for slibning, polering og behandling
af natursten samt beton og salg af naturstensprodukter.


KONTAKT

Slibning og polering af
marmor, granit eller terrazzo

Din Naturstensspecialist inde for slibning og polering af marmor, granit, betongulve, terrazzo. Herudover sælger vi eksklusive marmorfliser både til inde og ude samt Crafted marmorborde med egne designet håndlavet stel. Da vi også producerer vores egne serie af produkter til imprægnering, rengøring og vedligeholdelse til alle former for natursten, er vi mere end bare en leverandør. Når du vælger en løsning eller produkter fra Stonetreatment, er du garanteret en professionel leverandør og producent.

Vi leverer et af verdens bedste og mest eksklusive materiale – Marmor – direkte fra førende producenter rundt om i verden

Med mere end 20års erfaring i natursten, hvor vi har slebet, poleret og behandlet mere end 450.000m2 naturstens overflader i prominente bygninger både hos offentlige instanser, erhverv og private hjem, vil vi godt betegne os selv som Naturstensspecialister. Vores marmorsortiment er nøje udvalgt i forhold til at give et eksklusivt og designmæssigt korrekt udtryk i forhold til modens trend og farver og ikke mindst, fornemmelse af naturens forunderlige verden, som kommer til udtryk i hver enkelt stykke sten.

Vælg rigtigt fra start

Stonetreatment tilbyder at være Deres foretrukne rådgiver og sparringspartner ved tilvalg af natursten til byggeri, herunder udførrelse af imprægnering og efterfølgende vedligeholdelse. Endvidere tilbyder vi at afholde seminarer for arkitekter, entreprenører, producenter samt rengøringsselskaber omkring natursten og korrekt vedligeholdelse/ imprægnering heraf. For os er det vigtigt, at den viden, vi besidder omkring natursten, også kommer andre til gode. Da vi også udfører imprægnerings- og vedligeholdelses opgaver professionelt, giver det os et højt fagligt og teknisk niveau, idet vi har kendskab til langt de fleste typer problemstillinger og løsninger omkring natursten og keramiske fliser.

For os er det vigtigt, at medarbejderne i butikkerne har indgående kendskab til vores produkter, således at de bedre kan vejlede deres kunder korrekt med hensyn til både imprægnering, men også den efterfølgende rengøring. Dette sker gennem træning og gennemgang af hvert enkelt produkt ude i de enkelte butikker. Efterfølgende står vi naturligvis til rådighed med teknisk vejledning. Med Stonetreatment som leverandør undgår i klagesager, fejlbehandlede overflader, ærgrelser og utilfredse brugere.

Granit, marmor, kalksten

Natursten er et kompliceret område, som det kan være svært at skaffe sig den fornødne viden omkring. F.eks. kan stenen have det samme navn, men kan komme fra mange forskellige verdensdele med hver deres egenskaber.

Ens for alle typer natursten er dog, at de skal alle imprægneres og vedligeholdes med egnede produkter. Ved valg af natursten til byggeri, er det vigtigt at tænke rengøring og vedligeholdelse ind allerede fra starten. Ofte fokuseres der kun på farve og udseende, men overvejelser omkring overfladetype, porøsitet, imprægnering, rengøring samt fremtidig vedligeholdelse bør også indgå som en naturlig del af beslutningsfasen.

Leverandørerne af natursten besidder ofte ikke den nødvendige viden til at rådgive og levere korrekte drifts- og vedligeholdelsesvejledninger. I praksis medfører dette, at der gennem de seneste mange år er anvendt forkerte vedligeholdelsesprocedure med store skader på naturstenen til følge.

Vi kan også hjælpe med afrensning af udendørsbelægninger og facader.

Med vores Aktive imprægneringer, som kan anvendes på alle typer sugene materialer og holder overflader rene og pæne kombineret med vores professionelle rengørings produkter, slipper I helt for at se på kedelige belægninger og facader. Vi kan også afrense og imprægnere for jer med vores varmtvandsanlæg, så I blot kan nyde jeres flotte overflader.