Om Stonetreatment

Stonetreatment A/S er en virksomhed med ekspertise indenfor miljørigtige og eksklusive overfladebehandlinger. Vi tilbyder innovative og bæredygtige løsninger indefor naturstensoverflader, rensning af luften vi indånder, samt trægulve der forbedrer indeklimaet.

Stonetreatment tænker på miljøet nu og for fremtiden.

Profilbillede

Natursten Stonetreatment er førende eksperter indenfor restaurering og vedligehold af natursten.Vores professionelle medarbejdere genopretter naturstenens smukke overflade gennem mekaniske procedurer og ved hjælp af vores egen miljørigtige produktserie, som er fri for opløsningsmidler. Stonetreatment udfører opgaver for såvel virksomheder som private.

Rensning af luften Stonetreatment tilbyder i samarbejde med Photocat indendørs og udendørs løsninger der renser luften vi indånder. Vores fotokatalytiske aktive overfladebehandling af beton nedbringer luftens indhold af NOx samtidig med at den efterlader smukke og rene overflader. Ved at benytte naturens ressourcer, titaniumdioxid sammen med solens lys, kan vores løsninger nedbringe luftforureningen, forbedrer miljøet og fremme sundheden.

Intelligente trægulve Stonetreatment forhandler, som de første i Europa, eksklusive trægulve som forbedrer indeklima og fremmer sundhed. I et samarbejde med Nordamerikas førende producent af trægulve, Lauzon, tilbyder Stonetreatment unikke løsninger til professionelle, virksomheder og private hjem. Lauzon producerer trægulvene med stor omhu for miljøet og med den fotokatalytiske aktive overflade repræsenterer gulvene bæredygtighed og kvalitet i smukke designs.


Med venlig hilsen

Indehaver, Jon Walther Jensen

LOGO NY

 

Webdesign: Os & Co