Stonetreatment udfører professionelle og miljørigtige afrensninger af alle typer udendørs belægninger samt imprægnering af disse. Vi afrenser med kogende vand, hvilket har den store fordel, at alt unødig kemi kan undgås, såfremt dette er muligt, af hensyntagen til miljøet og omgivelser. Stonetreatment benytter kun vores egne miljørigtige produkter til at afrense skidt og snavs fra overfladen af.

Fliserens

Vores fliserens er et meget effektivt og koncentreret rengøringsmiddel til fjernelse af hvide pletter, begroninger og andre forureninger på beton- og havefliser. Produktet bruges rent og sprøjtes direkte på den beskidte overflade og tillades en virketid på 30 minutter. Herefter afrenses overfladen med en højtryksrenser, og overfladen fremstår ren og pæn. Når overfladen er tør, behandles denne med Stonetreatment Aktiv flise- og betonimprægnering for at gøre overfladen modstandsdygtig overfor fremtidige begroninger og misfarvninger.

Belægning og tagrens

Vores belægning- og tagrens er et koncentreret rengøringsmiddel, der kan bruges på alle overflader, der tåler vand. Produktet kan f.eks. bruges på murværk, træværk, fliser, sokler, tage, havemøbler, mm.

Før og efter

Når vi afrenser ude i det offentlige rum, foregår det altid med mest mulig hensyntagen til omgivelserne og miljøet. Som oftest vil det kun være nødvendigt at anvende vores mobile varmtvandsanlæg. Alt vand, der anvendes, samt kemi vil blive suget op og fjernes fra overfladen. Når vi afrenser med højtryksrenser, sørger vi altid for ikke at anvende for mange bar til afrensningen for at beskytte overfladen mest mulig. Når overflader er afrenset, er det ekstremt vigtigt, at overfladen imprægneres med den korrekte imprægnering straks efter, idet overfladen er blevet åbnet op.