Med vores Aktive imprægneringer der kan anvendes på alle typer sugende materialer, som holder overflader rene og pæne, kombineret med vores professionelle rengørings produkter, slipper i helt for at se på kedelige belægninger og facader. Vi kan også afrense og imprægnere for jer med vores varmtvandsanlæg så i blot kan nyde jeres flotte overflader

Neutral Imprægnering

Neutral imprægnering guld er en vandbaseret impræg- nering af høj kvalitet til imprægnering af alle porøse stentyper. Produktet beskytter stenen, og giver modstandsdygtighed overfor såvel olie som vandbårne forure- ninger. Stenens udseende forringes ikke, da imprægneringen virker under over- fladen. Produktet er diffusionsåbent, og kan anvendes såvel ude som inde.

Wetlook Imprægnering

Wetlook imprægnering er en imprægnering kombineret med wetlook effekt, som fremhæver farver og strukturer i natursten, og giver et mørkt, fyldigt udseende, uden at stenens overflade ændres. Anbefales især til slidt eller misligholdt natursten, hvor farverne ønskes genskabt, såvel inde som ude. Produktet er diffusionsåbent og har lang holdbarhed.

Aktiv belægnings imprægnering

Vores aktiv belægnings imprægnering er en vandbaseret forsegler med kraftige vandafvisende egenskaber til brug på alle sugende overflader så som beton, cementfuger, sten, marmor, kalksten, mm. Produktet giver en dyb penetration i det materiale, der ønskes behandlet, så skidt, snavs og belægninger ikke vil hæfte på overfladen.