For at beskytte og bevare jeres facade, kan der med stor fordel vælges en professionel imprægnering efter endt afrensning. Alt afhængig af hvad imprægneringen skal beskytte imod samt hvilken type sten samt overflade, der er tale om, vælges den rette imprægnering. Ved tegl og mursten anbefaler vi vores Mur- og teglstensimprægnering, som er meget hydrofobisk. Det betyder, at overfladen vil afsky vand og dermed holde sig tør. Imprægneringen vil også beskytte mod mineral vandringer og derved forlænge overfladens levetid.

Mursten og tegl imprægnering

Vores mursten- og tegl imprægnering er en imprægnering med meget høj beskyttelse af tegl og mursten. Imprægneringen beskytter stenen mod misfarvninger og begroninger, samtidigt med at stenen fremstår særdeles hydrofobisk. Dette vil efterlade overfladen vandafvisende og mindske frostsprængninger. Da overfladen ikke vil blive våd og fugtig, vil dette have en direkte påvirkning af varmeudledningen. Produktet er diffusionsåbent og har meget lang holdbarhed.

Wetlook imprægnering

Vores wetlook imprægnering er en imprægnering kombineret med wetlook effekt, som fremhæver farver og strukturer i natursten, og giver et mørkt, fyldigt udseende, uden at stenens overflade ændres. Anbefales især til slidt eller misligholdt natursten, hvor farverne ønskes genskabt, såvel inde som ude. Produktet er diffusionsåbent og har lang holdbarhed.

Neutral imprægnering

Neutral imprægnering guld er en vandbaseret imprægnering af høj kvalitet til imprægnering af alle porøse stentyper. Produktet beskytter stenen og giver modstandsdygtighed overfor olie såvel som vandbårne forureninger. Stenens udseende forringes ikke, da imprægneringen virker under overfladen. Produktet er diffusionsåbent og kan anvendes både inde og ude.