Slibning og polering af
marmor, granit eller terrazzo
til privat og erhverv

Til slibning og polering af Marmor, Granit eller Terrazzo gulve, har vi 2 forskellige muligheder afhængigt af overfladens beskaffenhed. Vores metoder er mekaniske og semi-mekaniske, hvilket vil sige at vi kan nulstille gulvet og fjerne alle ridser så gulvet fremstår nyt og med den poleringsgrad der ønskes. Ved nyere gulve eller mindre områder anbefaler vi vores semi-mekaniske løsning, da det som oftest er vil være tilstrækkeligt til at genskabe blankheden i gulvet.

Det hele foregår i vand hvilket giver en række fordele, idet støvgener i forbindelse med slibning og polering helt undgås. Derudover larmer maskinerne ikke mere end normale gulvvaskemaskiner, hvilket gør det muligt at udføre i tilstødende områder.

Slibning og polering af marmor-,
granit- og andre naturstensgulve

Til slibning og polering af granit og calciumbaserede naturstensgulve, f. eks marmor, travertin og kalksten, har vi 2 forskellige muligheder afhængigt af overfladens beskaffenhed. Vores metoder er mekaniske, hvilket vil sige at vi kan nulstille gulvet og fjerne alle ridser så gulvet fremstår nyt og med den poleringsgrad der ønskes.

Det hele foregår i vand hvilket giver en række fordele, idet støvgener i forbindelse med slibning helt undgås. Derudover larmer maskinerne ikke mere end normale gulvvaskemaskiner, hvilket gør det muligt at fortsætte driften i tilstødende områder.

Renovering af marmorgulv, granitgulv
og
keramiske flisegulve

Renovering af naturstensgulve begynder som regel med en matslibning, hvorved overfladiske ridser fjernes og dybe ridser minimeres. Samtidig opnås et mere ensartet og mat udseende. Efter rengøring af gulvet for slibeslam, kan man vælge at polere gulvet op til blankt eller blot lade det stå ensartet mat. Efter matslibning og en eventuel polering skal gulvet imprægneres Vi tilbyder enten en Neutral imprægnering, der ikke ændrer gulvets udseende, eller en Wetlook imprægnering, som fremhæver farverne. Hvis der er tale om meget gamle eller slidte gulve, anbefales en behandling med Wetlook imprægnering, da farverne i stenen herved genskabes. Til nyere gulve, eller hvis gulvets patina ønskes bevaret anbefales en Neutral imprægnering.

Vi er stolte over at leverer vores ydelser til bla:

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt