• Slibning & polering af betongulve

Mange fordele ved polering

Stonetreatment udfører slibe- og poleringsopgaver af betongulve samt afsluttende imprægnering af disse. Der er mange fordele ved at vælge et poleret betongulv, da man hermed får et fugefrit gulv, et råt og naturligt udtryk og ikke mindst et meget nemt gulv at vedligeholde.
Herudover er denne løsning en meget mere miljøvenlig løsning end den traditionelle epoxybaseret løsning. Afhængig af hvilken imprægnering der vælges, kan der opnås den samme styrke og smudsafvisende overflade som et epoxygulv, helt uden giftige dampe og dårligt arbejdsmiljø.

beton

Pleje- og vedligehold af betongulv

At vedligeholde/drifte et poleret betongulv er også langt mindre omkostningstungt, da det kun er selve overfladen, der skal poleres op. Da dette foregår uden støv og uden gener i form af ubehagelige dampe, er det ret nemt at lægge ind i sin vedligeholdelse, da det som regel bare kan planlægges ind i den normale drift af bygningen.

Slibning foregår typisk 2-4 gange afhængig af overfladens beskaffenhed (ridser, tilslag og tykkelse). Slibning foregår med diamanter og specielle maskiner.
Polering/glans vælges ud fra hvilket udtryk, der ønskes. En poleret overflade vil være langt nemmere at rengøre samt mere modstandsdygtigt overfor spildte væsker.

Imprægnering vælges ud fra hvilken belastning samt beskyttelse, der ønskes.

Rådgivning af betongulve:

Når man vælger at gå med et betongulv ”New yorker Look”, er det vigtigt, at man har gjort sig følgende overvejelser; Et betongulv er et støbt gulv, som findes i forskellige hårdheder samt udtryk. Når betonen hærder op, kan der dannes svindrevner samt sætningsrevner, som vil danne revnedannelser. Herudover kan betonen være sammensat af mange forskellige stenarter, hvilket vil komme udtryk når vi sliber og polerer gulvet. Vi kan ikke garantere hvordan udtrykket bliver, da vi ikke støber gulvet. Dog kan vi garantere, at overfladen vil fremstå utrolig lækker med en finish og blankhed som intet andet støbt gulv. Et betongulv er at foretrække i forhold til de såkaldte Design- og mikrocementgulve, idet betonen er et meget hårdere materiale. Der kan derfor opnås en meget mere blank overflade, da der kan anvendes diamanter til at slibe og polere overfladen.

Et lagergulv, industrigulv, en parkeringskælder eller lignende kan nu fremstå meget mere indbydende, rent og modstandsdygtigt og vil være særdeles nemmere at drifte i forhold til epoxybehandlinger eller andre typer design- og mikrocementgulve.

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt